Theorie les bij Rijschool Spencer

Bij het behalen van een rijbewijs hoort ook het behalen van de theorie, dit is voor veel mensen een vervelend opstakel, maar Rijschool Spencer heeft voor de mensen die moeite met de theorie hebben verschillende theorie cursussen.

Allereerst de uitgebreide cursus:

Met deze cursus leer je in 4 avonden alles wat je moet weten om het theorie-examen tot een goed einde te brengen.

Bovendien worden bij deze cursus ook div. examentrainingen gegeven.

De Spoedcursus:

Met deze cursus leer je in een avond en een ochtend op een leuke maar zeer vlotte manier alles wat je moet weten om goed beslagen op het theorie-examen aan te komen. Ook bij deze cursus krijg je examen trainingen

2TODRIVE

Dan als laatste de opfris cursus, deze cursus is bedoeld voor mensen die hun rijbewijs al hebben maar graag eens bijgespijkerd willen worden.

Als bijv. uw dochter of zoon voor haar/zijn rijbewijs slaagt voor het 18e levensjaar zullen ze onder begeleiding moeten rijden tot hun 18e, dan is het als begeleider wel fijn als je ook op de hoogte bent van de huidige regels. 

Prijzen :

De uitgebreide cursus      125,=
De spoedcursus   115,=
2todrive cursus    99,=

de uitgebreide cursus en de spoedcursus zijn allebei incl. het examen. Mocht je ondanks de cursus niet slagen mag je de cursus gratis blijven volgen tot je geslaagd bent, de kosten voor het examen blijven dan wel elke keer 38,50.

Aanvraag Theorielessen

groenehart

 

WIJ GEVEN LES IN AMSTERDAM, UTRECHT EN HILVERSUM OFTEWEL

HET HELE GROENE HART VAN NEDERLAND !

bord