De praktijklessen

Bij Rijschool Spencer is een uur een uur, wat er op neer komt dat je thuis of op een afgesproken plek wordt opgehaald en uur later weer zelf naar die plek toe rijdt. 
Er worden dus geen andere leerlingen in jouw tijd opgehaald of weggebracht.
Bovendien wordt er in de auto niet gerookt, dus iedere leerling heeft ook een frisse auto ! Wat betreft de praktijklessen zelf zijn er diverse mogelijkheden : lessen per uur, lessen per 1,5 uur of lessen per 2 uur. Als je besluit voor een pakket te kiezen zit er minimaal een lange rit van 1,5 uur achter elkaar in, dit om goed voorbereid en stuurvast op het examen te komen. Bij het kiezen van een pakket van bijv. 25 lesuren zijn de uren dus ook echt uren (25 x 60 min.) uiteraard kunt u deze uren zelf indelen in lessen van een uur of 1,5 uur of zelfs 2 uur. Om zoveel mogelijk mensen van dienst te kunnen zijn, wordt er lesgegeven in : Eemnes, Amsterdam en Utrecht.
Eigenlijk is het lesgebied dus het Groene Hart van Nederland. De praktijklessen worden gegeven in een Hyundai ix20, dit is een stoere Cross-over ter grootte van een VW Golf.

groenehart

 

WIJ GEVEN LES IN AMSTERDAM, UTRECHT EN HILVERSUM OFTEWEL

HET HELE GROENE HART VAN NEDERLAND !

bord