Over ons

Rijschool Spencer is een nieuwe rijschool gevestigd te Loenen a/d Vecht van start gegaan op 01 november 2007.
Er staat in de kop wel over ons maar Rijschool Spencer is een rijschool bestaande uit 1 persoon en wel Spencer Cornet.

thumb rijschool spencerNa ongeveer 17 jaar in de auto branche gezeten te hebben en gedurende die tijd eigenlijk altijd al mijn eigen baas wilde zijn, heb ik eind 2007 besloten om voor mezelf te beginnen.
Maar wat moet je dan, mijn hele leven bestaat uit auto`s en alles wat daarmee te maken heeft en zelf een autobedrijf starten in een markt die voor de grote jongens al niet makkelijk is, is dan ook niet echt een optie.
Het was dan ook al snel duidelijk dat het iets met het berijden van die dingen te maken moest hebben en wat een geluk, laat autorijden nou een van mijn favoriete hobby`s zijn ! En vertel nou zelf wat is er leuker dan een van je favoriete hobby`s aan diverse maar vooral jonge mensen te leren ? Na het vlot afronden van de opleiding was het in november een feit.

Waar ik voor sta is een kwalitatief goede rijopleiding en ga daarbij uit van de individuele aanpak. Wat dat inhoud is het volgende : waar je voor betaald krijg je dus een uur is een uur. Je wordt voor de deur opgehaald en je rijdt jezelf weer naar huis. er worden geen andere leerlingen tijdens de lessen opgehaald.

Bovendien wordt er in de auto niet gerookt dit om iedereen een plezier te doen.

Vanwege mijn autoverleden bij voornamelijk Japanse/Koreaanse merken, dit vanwege de betrouwbaarheid van deze auto`s, heb ik als lesauto de Hyundai iX20 gekozen. Dit is een stoere Crossover of mini SUV. voorzien van alle benodigdheden voor het nieuwe examen.

 

Met vriendelijke groet,
Spencer Cornet

groenehart

 

WIJ GEVEN LES IN AMSTERDAM, UTRECHT EN HILVERSUM OFTEWEL

HET HELE GROENE HART VAN NEDERLAND !

bord